换种做法,超级好吃的酱香排骨

f
feifeigarden
楼主 (北美华人网)
今天和大家分享黄豆酱烧的酱香排骨,超乎意料的好吃,排骨酥烂,色泽亮丽,酱香浓郁,少油无糖,健康易做。试试吧,和传统的红烧排骨完全不一样。 https://youtu.be/WO5ke2RKFTo
系统提示:若遇到视频无法播放请点击下方链接
https://www.youtube.com/embed/WO5ke2RKFTo


Ingredients:     1000g Rips - 猪排骨 1000克 
Seasoning for boiling rips    1 tbsp cook wine - 料酒 1大勺    several slice Ginger - 姜 几片    1 Green Onion - 葱 一根
Seasoning for Braising the ribs    2 red chili peppers - 小红米椒 2个     2 garlic cloves - 蒜瓣 2个    A small piece of ginger - 生姜 1小块
Sauce:    1tbsp cooking wine - 料酒 1大勺     1/2tbsp Light Soy Sauce - 生抽 1/2大勺    1/2tbsp dark Soy Sauce - 老抽 1/2大勺    1tbsp oyster sauce - 蚝油 1大勺     1tbsp spicy soy sauce - 黄豆酱 1大勺    1tsp sesame oil - 香油 1小勺    3tbsp water - 水 3大勺